måndag 12 augusti 2013

Den sjätte dagen

Den sjätte dagen gick i vilans och återhämtningens tecken. Efter en lugn frukost tog vi bara en tur till grannbyn och klosterbryggeriet för att köpa öl. Enkelt och smärtfritt. Inga parkeringsproblem, bara köra in på gården och fram till porten och sedan rullas backarna ut. Precis som det står i reklamen! Vi passade på att äta en lättare lunch i klostrets "Biergarten" under gamla, höga kastanjeträd. Då fick vi höra att det till kvällen vankades underhållning. Klockan 18: skulle elevorkestern från klosterskolan spela. Det lät naturligtvis lockande.

Men innan dess var det verkligen dags för VILA.




Behovet av vila var dock lite olika och om jag inte minns helt fel så åkte ungdomarna iväg en liten sväng för att doppa sig i en av de vattenfyllda grusgroparna som finns bara ett par kilometer bort.






Klockan blev 18:00 och även 19:00 innan vi var redo för lite underhållning i Biergarten vid klostret i Ursberg. Tyvärr dröjde vi för länge med att komma iväg. Elevorkestern hade redan spelat hela sin repertoar och ungdomarna ville gå hem tillsammans med sina väntande föräldrar. Synd, men både maten och ölen kändes som en bra avslutning av en i övrigt rätt händelselös, men vilsam, sjätte dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar